Muziek is vaak een belangrijk onderdeel tijdens het afscheid. Het maakt een afscheid vaak persoonlijker en het roept herinneringen op. Bij La Grande Suisse is er veel mogelijk wat betreft muziek tijdens de uitvaartdienst.

Muziek en foto’s roepen herinneringen op

Zowel in de grote als kleine zaal is een geluidsinstallatie beschikbaar. In de grote zaal staat een vleugelpiano ter beschikking. Op de grote schermen in beide zalen is het ook mogelijk om beelden te laten zien.
Nabestaanden kiezen er vaak voor om favoriete liedjes van hun dierbare te laten horen of muzieknummers waaraan ze zelf een speciale herinnering hebben. Uw uitvaartondernemer kan u helpen bij uw muziek- en fotokeuze, zodat wij vervolgens de audiovisuele materialen in ons systeem kunnen verwerken voor de uitvaartdienst.

La Grande Suisse maakt gebruik van het computersysteem Online Ceremonie. Met dit systeem kan de uitvaartondernemer of uzelf als nabestaande eenvoudig een uitvaartdienst samenstellen. De dagen voorafgaand aan de uitvaartdienst kan er dan in eigen beheer muziek, foto’s en video’s toegevoegd worden voor de betreffende uitvaartdienst.
Bekijk de handleinding Online Ceremonie. 

Als u live muziek wilt regelen, kan uw uitvaartondernemer met ons bespreken wat de mogelijkheden zijn.

Copyright © 2020 La Grande Suisse, alle rechten voorbehouden.
Ontwerp en hosten site - Compres Media System