Na afloop van de uitvaartdienst kunt u bij La Grande Suisse ook terecht als horecagelegenheid. U verblijft dan in hetzelfde historische pand, terwijl u kunt napraten en herinneringen ophalen met familie en vrienden. Bij La Grande Suisse is vrijwel alles mogelijk. Wij bespreken samen met u de horecamogelijkheden en zorgen dat uw wensen op tafel komen.

Horecamogelijkheden

Tegenwoordig is een glas wijn al net zo gewoon als een kopje koffie. Net als High Tea of tapas in plaats van Limburgse vlaai. Het is mooi als een uitvaart past bij hoe iemand was. Ook wat betreft de horeca na afloop van de uitvaartdienst. Bij La Grande Suisse kunnen wij vrijwel alles voor u regelen. Wij bieden diverse horecamogelijkheden aan. Van koffie/thee met broodjes en vlaai, luxe hartige hapjes tot een diner en een goed glas wijn. Benieuwd naar onze mogelijkheden? Bekijk ons foodbook Delicieus.

Meer informatie?

Heeft u speciale (dieet)wensen of vragen over de horecamogelijkheden die u wilt bespreken? Er is veel mogelijk. Maak het bespreekbaar en neem contact met ons op via 043 311 00 26. Als u liever schriftelijk contact wilt, ga dan naar onze contactpagina.

Copyright © 2020 La Grande Suisse, alle rechten voorbehouden.
Ontwerp en hosten site - Compres Media System