Voor een volledige uitvaart in de omgeving van Maastricht kunt u terecht in La Grande Suisse. Samen met uw uitvaartondernemer gaat u in gesprek over de vormgeving van het afscheid. Bij de uitvoering van de uitvaart zorgt de uitvaartondernemer, in samenwerking met de medewerkers van La Grande Suisse, dat u met een goed gevoel op het afscheid kunt terugkijken. De afscheidsdienst kan plaatsvinden in onze grote of kleine zaal. Ben u met een klein gezelschap en wilt u op een intieme wijze afscheid nemen van uw dierbare? Dan kunt u er ook voor kiezen om gebruik te maken van onze familiekamer, genaamd Salon.

La Grande Suisse: alles op één plek

Bij La Grande Suisse kunt u niet alleen terecht voor de crematie, maar ook voor het rouwbezoek, de uitvaartdienst en de horeca. Zo heeft u alle mogelijkheden rondom de uitvaart beschikbaar op onze locatie.
Voor een crematie gelden regels over de mogelijkheden aangaande kisten, omhulsels en herinneringsmaterialen. Bespreek de wensen met uw uitvaartondernemer. Deze kan u adviseren over de diverse mogelijkheden.

Copyright © 2020 La Grande Suisse, alle rechten voorbehouden.
Ontwerp en hosten site - Compres Media System