La Grande Suisse beschikt over twee sfeervolle, klassiek ingerichte zalen waar de afscheidsdienst kan plaatsvinden. Afhankelijk van hoe groot het gezelschap is, kunt u kiezen voor de grote of kleine zaal. Bij mooi weer is het zelfs mogelijk de afscheidsdienst in de prachtige binnentuin te laten plaatsvinden.

Prachtig uitzicht op de binnentuin

La Grande Salle (de grote zaal) biedt ruim 120 zitplaatsen en La Petite Salle (de kleine zaal) 30 zitplaatsen. Eventueel zijn beide ruimtes uit te breiden door extra staanplaatsen te creëren. Onze zalen zijn heel ruimtelijk ingericht vanwege de ronde banken en hoge plafonds.

Beeld en geluid

In beide zalen heeft u de mogelijkheid om beelden te laten zien via een groot scherm. In La Grande Salle is een vleugel beschikbaar. Er is een goede geluidsinstallatie aanwezig waar u gebruik van kunt maken. Wilt u liever live muziek van bijvoorbeeld een muzikant of een koor? Dan regelen we dat voor u. Onze zalen zijn hier zeker geschikt voor. Live muziek tijdens de uitvaart is iets waar steeds vaker voor wordt gekozen. Het zorgt voor een extra persoonlijke sfeer.

Neem vrijblijvend contact met ons op

Wilt u één van onze prachtige zalen graag eens bekijken? U bent van harte welkom voor een rondleiding met één van onze medewerkers. Wanneer u een afspraak maakt, zorgen wij ervoor dat wij voldoende tijd voor u vrijmaken.

La Grande Salle

De kamers werken met een sleutelsysteem. Wanneer u uw overleden dierbare wilt opbaren in onze 24-uurs kamer, ontvangt een eigen sleutel waarmee u op elk gewenst moment van de dag in het uitvaartcentrum kunt komen. U bent de enige die toegang heeft tot de kamer. U kunt de kamer op een persoonlijke manier inrichten door bijvoorbeeld persoonlijke spullen neer te zetten zoals foto’s of naar muziek te luisteren. Er is een keuken waar u koffie en of thee kunt pakken en er is een toilet aanwezig.

La Petite Salle

Onze medewerkers van doen er alles aan om een passend afscheid te verzorgen. Wilt u meer weten over de mogelijkheden van La Grande Suisse of wilt u deze komen bekijken? Neem gerust vrijblijvend contact met ons op via 043 311 00 26.

Copyright © 2020 La Grande Suisse, alle rechten voorbehouden.
Ontwerp en hosten site - Compres Media System