La Grande Suisse: crematorium en uitvaartcentrum in Maastricht. Op onze locatie kunt u een volledige uitvaart laten plaatsvinden. Als u afscheid moet nemen van uw dierbare, gaat u allereerst in gesprek met uw uitvaartondernemer om het afscheid vorm te gaan geven. Vervolgens zorgt de uitvaartondernemer samen met La Grande Suisse voor de organisatie van de uitvaart.

Welkom op de site van La Grande Suisse.

Bij La grande Suisse

Route en Contact.

Your content goes here. Edit or remove this text inline or in the module Content settings. You can also style every aspect of this content in the module Design settings and even apply custom CSS to this text in the module Advanced settings.

divi functie automatisch of niet?

divi functie automatisch of niet?

is slechts een proeftekst uit het drukkerij- en zetterijwezen. Lorem Ipsum is de standaard proeftekst in deze bedrijfstak sinds de 16e eeuw, toen een onbekende drukker een zethaak met letters nam en ze door elkaar husselde om een font-catalogus te maken. Het heeft niet alleen vijf eeuwen overleefd maar is ook, vrijwel onveranderd, overgenomen in elektronische letterzetting. Het is in de jaren ’60 populair geworden met de introductie van Letraset vellen met Lorem Ipsum passages en meer recentelijk door desktop publishing software zoals Aldus PageMaker die versies van Lorem Ipsum bevatten.

onder de foto gaat bij ons de tekst gewoon verder XD ROFL LoL

 

Zondag lunch

Zondag lunch

Op zondag organiseren wij weer een lunch, insschrijven kan via 0684284812. graag vermelden met hoeveel personen u aanwezig zult zijn.

test

test

Contact

Mariënwaard 61
6222 AM Maastricht
043 311 00 26
Mail ons
Routebeschrijving

Copyright © 2020 La Grande Suisse, alle rechten voorbehouden.
Ontwerp en hosten site - Compres Media System